tiistai 20. lokakuuta 2015

Onnistunut synttäriviikonloppu


Lähdettiin Hennan ja koirien kanssa 9.10 ajelemaan Laukaaseen synttäreitä viettämään. Nämä synttärit vedettiin kuitenkin enemmän koirankarvoja kuin viiniä pää täynnä :) Illalla perillä mökillä, missä meitä Something Like-poppoo jo odottelikin riemusta kiljuen ;D Hetki hengähdettiin ja vaihdeltiin kuulumisia. Oltiin jo aikaisemmin viikolla moneen kertaan stressailtu Redin ja Lilon pentuhommia kun tuntui että vaikka kuinka Lilo itseään tarjosi, niin Rediä ei ois vähempää voinut kiinnostaa. Kyllähän me uskottiin, että koirat kyllä tietää, milloin on oikea hetki, mutta että jos kuitenkin ne tärpit menee ohi. Mutta niin, takaisin perjantai-iltaan. Redi oli hetki aiemmin näyttänyt jo kiinnostuksen merkkejä Lilolle, mutta ei kuitenkaan mitään suurempaa.
Päästettiin nuori pari vielä yön pimeyteen ja yritystä tosiaan oli jonkin verran ja yhden kerran saatiin astuminen, mutta ei jäänyt nalkkiin. Lauantaina heti aamulla oli jo kunnon yritys päällä ja onnistunut astuminen saatiin sekä 13min nalkki. Huh, voi sitä ilon määrää :)


Ihanan aamupalan jälkeen lähdettiin hakumetsään. Vietettiin koko aamupäivä metsässä kykkien ja eväitä syöden :) Rönnille halusin koetreenin, kun vierasta porukkaa ja ihan outo maasto oli käytettävissä. Kaikki maalimiehet löytyi ja työskentely oli muutenkin erinomaista, pätevä Rönni. Ilmaisuun sain hyviä vinkkejä ja niitä nyt hinkataan vielä talvi niin keväällä voidaan varmoin mielin korkata haku-ura, jes! Redillä oli nyt ensimmäiset treenit valioitumisen jälkeen, joten tehtiin ihan vain suoraa palkaa maalimieheltä toiselle juosten, kunnon hubbabubbaa :)
Illalla sitten sitä viintä ja herkullista pizzaa nassuun. Saunottiin ja nautittiin syksyisen viileästä ilmasta ja höpöteltiin akkaporukalla. Oli kyllä mukavaa <3 Redi ja Lilo saivat toisensa vielä illalla 15min sekä aamulla kunnon 20min. Näillä pitäis pärjätä ja toivotaan että pentusia syntyy joulukuun alussa Eurajoelle! Aamulla vielä otettii koirista posetuskuvat ennen kotiin lähtöä.

Redi

Weekasi Limited Edition

Rönni

Pikkupaimenen Time After Time

Redin poika Renttu

Shadoway's Let's Get Ready

Roku

Octifein Odysseus

Redin morsian Lilo

Dido From Cranberry Cottage

Mukavaa kun koirien kautta tutustuu uusiin ihaniin ihmisiin, kiitos kaikille osallistuneille viikonlopusta! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti